Alla inlägg under december 2008

Av Emelie - 1 december 2008 23:44

ja, just nu hinner jag inte riktigt med allt som ska göras känns det som.

hinner inte med mig själv iaf.


sutitt och pluggat idag, fixat fakturor, iväg och sjunga.. fika. hoppsan, har glömt att äta idag. ojdå. jaja, köper en macka. hem, titta på fridas finger som hon skar upp förut, laga matlåda och nu sitter jag här och ska snart plugga lite till innan jag ska försöka sova.

funderar på att dygna, kanske kan få nåt vettigt gjort då? vad tror ni?


just nu pallar jag inte med all stress. känner bara för att skita i alla föreläsningar och bara sitta hemma och plugga istället. känns verligen INTE bra till denna tentan. iof så hade jag inte börjat skriva såhär dags till förra tentan heller men ja, nu känns det värre, kanske för att mitt schema är allmänt mer hektiskt? jo, kanske det.


börjar få lite magsårs-känningar. inget jag har berättat för mamma och kommer inte göra heller för då blir hon bara arg på mig och säger att jag tar på mig för mycket. jamen, så mycket har jag inte tagit på mig, bara det att min stressmage och jag inte går ihop. okej, är väl rätt stressad över tentan men whatever. det löser sig. tur att jag inte är en människa som somnar tidigt på kvällarna. kan man utnyttja den tiden iaf.


nej, nu har jag inte tid att sitta här längre.

so long., 

Ovido - Quiz & Flashcards